De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Sportieve topprestaties leveren in één seconde

                    Sportieve topprestaties leveren in één seconde

Voor kinderen met een spierziekte, tijdens de Spieren voor Spieren Wintertijd Challenge

Dalfsen 26 september 2016, In de nacht van 29 op 30 oktober wordt er in Dalfsen bij Trefkoele Plus  een Wintertijd Challenge voor Spieren voor Spieren georganiseerd. ’s Nachts, tijdens het ingaan van de wintertijd, gaan we met zoveel mogelijk deelnemers sporten om geld op te halen voor kinderen met een spierziekte. 

De Wintertijd Challenge is één van de grootste sportieve goede doelen actie’s in Nederland. Nergens anders wordt er in 1 seconde, plus het uur winst door het verzetten van de klok, zo’n grote sportieve prestatie neergezet. Dit is het enige moment in het jaar dat er tijd gewonnen kan worden voor kinderen met een spierziekte.

 

Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar een mogelijke behandeling van spierziekten bij kinderen. Dit is hard nodig, want nog te veel kinderen overlijden op jonge leeftijd aan een spierziekte. De Stichting Spieren voor Spieren financiert ook hulpmiddelen om de kwaliteit van leven van deze kinderen te verbeteren. ook wordt er jaarlijks een leuke dag georganiseerd voor kinderen met een spierziekte en hun familie zodat ze een lach op het gezicht krijgen en even niet aan alle beperkingen hoeven te denken.

 

Programma en inschrijven

In samenwerking met de buurtsportcoaches gaan we ‘s nachts van 2 uur tot 2 uur apenkooien met volwassenen. U kent het spel vast nog wel van uw tijd op de basis- en middelbare school. Apenkooien is nostalgie ten top, laat u het ‘kind in uzelf’ opnieuw bovenkomen als volwassene en dit spel ‘herbeleven’? Dat kan nu!

 

 

Inschrijven kan via activiteiten@trefkoeleplus.nl. We hanteren geen vaste entreeprijs, maar vragen een donatie aan Spieren voor Spieren als entree. Op deze manier kan iedereen mee doen en hopen wij een mooi bedrag bij elkaar te sporten voor dit goede doel! Ook bedrijven kunnen meedoen. In ruil voor een donatie voor Spieren voor Spieren kunnen wij uw reclamemateriaal een mooie plaats in de hal geven. Medewerkers mogen uiteraard meedoen met de apenkooi.

 

Op deze manier zetten we onze gezonde spieren in voor zieke spieren.