De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Recreatieve scootmobieltochten van start

Landstede Welzijn start dit jaar, op veler verzoek, een maand eerder met de maandelijkse recreatieve scootmobieltochten11297_fullimage_scootmobiel en wel op woensdag 20 april a.s. vertrek om 13.30 uur vanaf de Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108 te Dalfsen. Ook in Nieuwleusen zullen dit jaar weer recreatieve tochten georganiseerd worden met start vanaf de Olmen. In principe de eerste woensdagmiddag van de maand. Voor details hou de krant in de gaten.

Enthousiaste vrijwilligers hebben een mooie tocht uitgezet van 20-25 km. De vrijwilligers zijn allen gecertificeerd verkeersregelaar. Halverwege zal een koffie/thee-stop worden gehouden op een geschikte locatie.

Iedere scootmobielrijder is van harte welkom om deel te nemen aan deze tocht. Eigen bijdrage, voor koffie en organisatie, is € 5,00 p.p. Opgave is wel verplicht.

Dit kan tot maandag 18 april 2016 bij Landstede Welzijn Dalfsen, tel.: 088-8508800 of email: welzijndalfsen@landstede.nl U dient bij opgave ook een telefoonnummer van een contactpersoon door te geven.

De overige data voor de tochten, die vanuit Dalfsen worden georganiseerd zijn woensdag 18 mei, 15 juni, 20 juli, 17 augustus en 21 september.