De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Ouder & en Kind-feest Home Start

Op woensdagmiddag 26 juni zijn alle gezinnen uit de gemeente Dalfsen welkom op het Ouder & kind-feest in het PlusCafé. Home-Start viert dit jaar namelijk landelijk haar 25e verjaardag en in Dalfsen haar eerste verjaardag. Het feest is gericht op ouders en kinderen t/m 12 jaar.

Home-Start is een wereldwijd programma voor opvoedondersteuning bij lichte, alledaagse opvoedvragen voor gezinnen die onvoldoende steun ervaren van mensen in hun omgeving. In Nederland bieden ervaren en getrainde vrijwilligers ondersteuning, praktische opvoedhulp en vriendschappelijk contact aan ouders met opgroeiende kinderen. Bij Home-Start is de vraag van de ouders het uitgangspunt.

Of je nu zelf voldoende steun ervaart bij de opvoeding bij je kinderen of niet; je bent welkom op ons feest! We organiseren verschillende leuke activiteiten zoals cakejes versieren, schminken, lasergamen en nog veel meer. Daarnaast kun jij ook een vlaggetje komen versieren die aan de langste vlaggetjeslijn van de wereld komt te hangen. In heel Nederland versieren kinderen vlaggetjes voor Home-Start. Misschien zie jij je vlaggetje wel terug op de landelijke televisie. Ouders kunnen samen met de kinderen spelletjes spelen, maar kunnen ook gezellig met andere ouders een kopje koffie/thee drinken. Toegang tot ons feest is gratis.

Kom jij ook? Laat het ons weten via home-startdalfsen@stdekern.nl zodat wij voor voldoende ijsjes kunnen zorgen.