De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Karel Stevens is vrijwilliger van de maand januari 2019

Karel is uitgeroepen tot vrijwilliger van de maand vooral vanwege zijn jarenlange inzet voor de Trefkoele+.

Tijdens zijn werkzame leven als leidinggevende bij de MTS en later Deltion heeft hij zich in zijn vrije tijd veel ingezet als begeleider van leerlingen met een probleem.

Karel deed en doet meer; onder meer deed en doet hij veel aan sport. En een sportvereniging heeft altijd behoefte aan mensen die wat regelen en organiseren. Zo kwam Karel vanzelf in de besturen van de tennisvereniging en de volleybalvereniging DALVO terecht.

Daar bleef het niet bij, want vanuit het bestuur van DALVO nam hij zitting in het bestuur van de Trefkoele, of beter de Stichting Ontmoetingscentrum Dalfsen.

In dit bestuur kreeg Karel met zijn electro-technische achtergrond als speciale taak het beheer van het gebouw. Vanwege de ‘vernieuwbouw’ betekende dit wel een hele bijzondere taak. Hij heeft dan ook – als vrijwilliger – naast alle professionals heel veel tijd en energie in de voorbereiding en de uitvoering van de bouwwerkzaamheden gestoken. Het was geregeld een halve dagtaak. Maar er viel wat te ontwikkelen en dat maakte het ook interessant en leuk.

Lees verder op Dalfsennet