De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Glossy (G)oud

Saam welzijn gelooft in een inclusieve samenleving waarin ook ouderen mee kunnen blijven doen, zich gekend, gezien en gewaardeerd voelen. Om hier uitdrukking aan te geven is er een glossy gemaakt met de titel “(G)OUD” die één dezer dagen verspreidt wordt onder alle 70-plussers in de gemeente Dalfsen.

In de glossy is aandacht voor de verschillende belevingen van positief ouder worden in de gemeente Dalfsen. Hiervoor zijn 7 interviews gehouden met inwoners van de gemeente Dalfsen. Zij zijn actief in hun buurt, dorp en leefomgeving en staan volop in het leven.

In de glossy treft u ook een uitnodiging voor het symposium “Positief Ouder Worden”, die gehouden zal worden op dinsdag 26 maart van 12.45 – 16.00 uur in meerdere zalen van de Trefkoele+ te Dalfsen. U kunt er een inspiratiemarkt bezoeken waar u trends kunt ontdekken op het gebied van wonen, zorg, welzijn, vervoer, cultuur en ontspanning.    

Ook mensen die de glossy niet ontvangen zijn van harte welkom om het symposium te bezoeken.

Verder zullen tijdens het symposium meerdere sprekers, op hun eigen vakgebied, vertellen over Toekomst en Trends, Zinvol leven, Lichamelijk Actief blijven, en Wonen in een Hofje . Nadere details zullen de komende tijd de lokale pers vermeld worden.

U bent van harte welkom dit symposium te bezoeken en u te laten inspireren. De toegang is gratis.