De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Geslaagd 2e Nationaal Integratiediner in Trefkoele+

Geslaagd 2e Nationaal Integratiediner in Trefkoele+

17 Koks uit 8 verschillende landen die voor ruim 100 gasten koken. Eten van over de hele wereld uit allerlei verschillende culturen. Het Nationaal Integratiediner was ook dit jaar weer een feest van diversiteit en verbinding. 

Van Thaise garnalensoep tot Syrische baklava en Armeense sorba, gasten konden eten uit alle hoeken van de wereld proeven tijdens het Nationaal Integratiediner afgelopen donderdag. 17 koks van over de hele wereld kookten voor ruim 100 gasten. Het was fantastisch om te zien hoe iedereen trots was op zijn of haar gerechten. Gasten werden dan ook gestimuleerd om de soms onbekende gerechten te proberen.
Donderdagmiddag was het al een drukte van belang in de keuken van Trefkoele+. Enkele koks kozen er voor om hun specialiteiten te bereiden in de keuken van Trefkoele+. De heerlijke geuren van de verschillende gerechten vulden het hele gebouw. Andere koks hadden thuis al gekookt en kwamen de hun gerechten brengen. Rond 6 uur was al het eten klaar en konden alle schalen, bakken en pannen naar het buffet. Na ruim 2 uur genoten te hebben van alle bijzonderheden werden er ook nog nagerechten uitgedeeld en kregen de koks onder groot applaus een Nationaal Integratiedier kookschort.
Trefkoele+ wil via deze weg nogmaals iedereen hartelijk bedanken die zich heeft ingezet om dit diner tot een succes te maken.
Volgend jaar op de 2e donderdag van oktober bent u weer van harte welkom voor ons 3e Nationale Integratiediner.