De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Even voorstellen: nieuwe collega Logopedie Pluspunt

Per 1 januari hebben we afscheid moeten nemen van Ellen Blaak. Zij heeft een andere baan aangeboden gekregen in een verpleeghuis. Gelukkig hebben we al snel weer een fijne collega gevonden. Lisa Wijnsouw stelt zich aan jullie voor…

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lisa Wijnsouw. In 2015 ben ik afgestudeerd als logopedist en in 2018 heb ik mijn master in Neurolinguïstiek behaald. In januari 2019 ben ik met veel enthousiasme gestart bij Logopedie Pluspunt. Als logopedist behandel ik kinderen, volwassenen en ouderen met allerlei problematiek.  Doordat ik zowel in een allround logopediepraktijk als in een verpleeghuis heb gewerkt, ben ik erachter gekomen dat ik juist de afwisseling tussen jong en oud erg leuk vind!

Mijn werkdagen bij Logopedie Pluspunt zijn op dinsdag en vrijdag. Gedurende die dagen ben ik in Dalfsen en Lemelerveld. Ik behandel in de praktijk, bij woonzorgcentrum Rosengaerde, of aan huis. Op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag ben ik in de Trefkoele+ te vinden. Tot slot zal ik dit jaar aansluiten bij ParkinsonNet, waardoor ik mensen met de ziekte van Parkinson kan behandelen en begeleiden bij problemen met spreken en eten of drinken.   

Voor vragen met betrekking tot spraak, taal, stem of slikken kunt u bij mij terecht. U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-24609740 en per mail via lisa@logopediepluspunt.nl.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten!