De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Dankjewel-avond voor alle vrijwilligers in de gemeente Dalfsen

 

Het Vrijwilligerspunt Dalfsen organiseert op woensdag 7 december a.s. een dankjewel-avond voor alle vrijwilligers. Heel veel inwoners van de gemeente Dalfsen zetten zich belangeloos in als vrijwilliger bij een van de vele verenigingen/organisaties in de gemeente Dalfsen. Vrijwilligers zijn onmisbaar in het verenigingsleven. Doorgaans weet men wel dat hun (vrijwilligers)werk gewaardeerd wordt maar het wordt eigenlijk  nooit uitgesproken.

Daarom organiseert het Vrijwilligerspunt in opdracht van de gemeente Dalfsen een grote dankjewel-avond voor alle vrijwilligers die de gemeente kent; van voorleesmoeder in Nieuwleusen tot collectant in Hessum , van bestuurslid in Ankum tot klusvrijwilliger in Dalfsen. Iedereen verdiend het om tijdens een gezellige avond bedankt te worden voor zijn/haar inzet in de Dalfser samenleving.

Hou daarom alvast woensdagavond 7 december vrij om de Dankjewel-avond te bezoeken in de Trefkoele+ te Dalfsen. Het programma is bijna rond en staat volledig in het teken van leuke optredens en ontmoeting. Nadere uitnodigingen worden, in november, naar de verenigingen en organisaties gestuurd.