De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Blues & Rock avond

Blues & Rock avond

live muziek

Na 6 jaar lang op de laatste zaterdag van november te hebben gezeten gaat het festival dit jaar plaatsvinden op zaterdagavond 22 oktober a.s. van 21:00 – 01:00 uur. Uiteraard blijft het festival gewoon in de Trefkoele Plus te Dalfsen, maar we hebben gemeend dat het tijd werd voor een nieuwe boost en het festival eens een totaal andere indeling te geven. Met 2 bands die beide langer zullen spelen dan de gebruikelijke 45 minuten, kan het publiek ook nog eens veel langer van de bands genieten en niet dat als men net zo’n beetje aan de band gewend is, er al weer gewisseld wordt.

de bands

JPK Band

De eerste band die is gecontracteerd  is er een die de organisatie al langer op het verlanglijstje had staan en eindelijk is het zo ver:  de JPK band.
Deze 3 mans formatie rondom Jan Pieter Kuijten, zijn al jaren graag geziene gasten bij  vele festivals, bars en kroegen. Hun originele Rythm & Blues, diverse eigen songs en bekende rock songs worden immer op energieke wijze gebracht. Invloeden en songs van Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughn en  Rory Galagher zijn belangrijke ingredienten in hun sets, waarbij ze het contact met het publiek als zeer belangrijk ervaren. Met  bassist Rinus de Lang en drummer Jan Keuter, heeft Jan Pieter een  uniek blues rock trio samen gesteld, die de planken uit de vloer kunnen spelen.

Tap A Tune

Het repertoire van deze 4 mans Rockabillyswingblues band uit Schuinesloot is zwaar beïnvloed door bands als the Stray Cats, the Seatsniffers, the Palladins, maar ook door artiesten als Stevie Ray Vaughn en John Fogerty. Met deze muzikale mix en hun authentieke performance, weten ze binnen no-time de sfeer er in te krijgen.

 

De zaal opent om 20:00 uur en het programma zal om 21:00 uur van start gaan. Kaarten kosten € 7,50 en zijn slechts beperkt beschikbaar aan de kassa. Wees er dus snel bij!

 

zie ook www.vechtdalbluesandrock.nl/