De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Activiteiten Saam Welzijn

Ook de komende weken organiseert saam welzijn weer een groot aantal activiteiten. voor het volledige overzicht ziet u onze agenda

Maandelijkse fietstocht Saam welzijn

De eerstvolgende fietstocht van Saam welzijn in Dalfsen zal plaatsvinden op dinsdag 25 juni.  De fietstocht is uitgezet door enthousiaste vrijwilligers die de omgeving goed kennen. De geplande tocht start om 13.30 uur vanaf de Trefkoele+ en heeft een lengte van ongeveer 30 km. Onderweg is er op een mooie locatie een koffie-/theestop. Iedereen die graag fietst en er een middag met een groep fietsers de omgeving wil verkennen is van harte welkom. Naast sportief bewegen is ontmoeting en samen fietsen heel gezellig. 

Vanwege de vakantieperiode zijn enkele van de vaste groep vrijwilligers afwezig. Saam welzijn is voor deze fietstocht op 25 juni naarstig op zoek naar vrijwilligers om deze tocht te begeleiden. Wie zich hiervoor wil inzetten wordt verzocht contact op te nemen met Saam welzijn, tel.: 0529-793012 of mail naar m.schomaker@saamwelzijn.nl Mocht er op de genoemde datum onvoldoende begeleiding beschikbaar zijn dan zal op dat moment besloten worden om de tocht niet door te laten gaan.

Deelnemers aan de fietstocht hoeven zich van te voren niet aan te melden. 

Ontmoetingsavond met en voor statushouders

Vrijdagavond 21 juni tussen 19.00 – 21.00 uur, staan de deuren van soos de Polhaar in de Trefkoele+  weer open, voor de ontmoetingsavond voor en met statushouders. Iedereen is dan welkom elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen. Eerdere ontmoetingsavonden hebben al leuke contacten tussen verschillende mensen tot stand gebracht. Deze ontmoetingsavonden worden iedere vrijdagavond in de oneven weken georganiseerd. 

Samen een kopje koffie drinken, een spelletje doen en een praatje maken in een gemoedelijke sfeer zijn de ingrediënten om elkaar beter te leren kennen. Ghassan Al Hariri (bruggenbouwer bij Saam Welzijn) is tijdens deze avond aanwezig als begeleiding. De koffie en thee is gratis en iedereen is van harte welkom.  

Bingo in de Trefkoele+ Dalfsen

Saam welzijn organiseert de eerstvolgende Bingo op zondagmiddag 23 juni, in de Trefkoele+ aan de Ruigedoornstraat 108 te Dalfsen, in het Pluscafé.  Iedereen is welkom tussen 14.00 – 16.00 uur. Er worden meerdere rondes gespeeld en er zijn leuke prijzen te winnen. De bijdrage hiervoor bedraagt € 3,00 p.p. Na deze Bingo-middag is er een zomerstop in juli en augustus. Vanaf september start het nieuwe seizoen en kunt u iedere 4e zondag van de maand weer deelnemen aan de Bingo-middag in de Trefkoele+ te Dalfsen.   

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Saam welzijn Dalfsen, tel.: 0529-793012