De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Inschrijving gestart voor het 5-Ball kampioenschap 2017

Sinds enkele jaren kent de biljartsport een nieuwe, flitsende spelsoort: het 5-Ball. Het laat zich het beste omschrijven als een combinatie van biljarten en pool, waarbij de puntentelling ongeveer geleend is van de dartsport. 5-Ball wordt gespeeld in sets. Het is een leuke, snelle spelvorm voor iedereen: jong en oud, groot en klein, man of vrouw.

Kennismaken met deze sport?
Ben jij benieuwd naar 5-ball? Zou jij het ook een keer willen proberen en gelijk kans willen maken op de vierde titel 5-ball kampioen van Dalfsen? Dat kan!

Op 27, 28 en 29 december 2017 organiseert Biljartvereniging De Trefkoele voor de vierde keer het open  5-ball kampioenschap van Dalfsen. Plaats van handeling is het clublokaal van de vereniging in de Trefkoele +. In verband met de vakantie worden er zowel overdag, vanaf 13.00 uur, als ’s avonds vanaf 19.00 uur partijen gespeeld. Je kunt je voorkeur bij de inschrijving aangeven. De finalewedstrijden worden gespeeld op 29 december. Het inschrijfgeld bedraagt  € 5,– inclusief 1 kop koffie.  Er wordt gespeeld in poules, dus je speelt altijd meerdere partijen.

Pak de keu op en doe mee! Zelf geen keu? Er staat een voor je klaar. Geef je op vóór 10 december.

Het inschrijfformulier is verkrijgbaar in het PlusCafé van Trefkoele+, of vraag het aan per mail bij: evert.hulleman@planet.nl. Ook is het mogelijk het formulier telefonisch aan te vragen bij  Evert Hulleman op nummer 06 – 208 906 98. Hier kun je ook voor overige vragen terecht.