De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Bibliotheek Dalfsen organiseert samen met Rabobank en SeniorWeb de workshop ‘Online bankieren met de Rabobank’

Ruim 2,5 miljoen mensen in Nederland hebben moeite met online bankieren. Bibliotheek Dalfsen werkt samen met de Rabobank en SeniorWeb om de  digitale zelfredzaamheid van ouderen te vergroten. Ook in Dalfsen, Lemelerveld en Nieuwleusen starten zij binnenkort met workshops over veilig bankieren via internet of de mobiele telefoon.

Digitale vaardigheden zijn tegenwoordig onmisbaar. Er zijn steeds meer zaken die online geregeld moeten worden. Dat geldt ook voor het doen van bankzaken. De bibliotheek Dalfsen organiseert daarom de workshop ‘Online bankieren met de Rabobank’. Het bijzondere van de workshops is dat ze gegeven worden voor en door leeftijdsgenoten. Dit zijn vrijwilligers die goed bekend zijn met het gebruik van de computer, de tablet en de smartphone. De workshops vinden plaats in een prettige leeromgeving, dichtbij huis en met lesmateriaal dat is afgestemd op de praktijk. Aan de workshop zijn geen kosten verbonden,

Workshop ‘Online bankieren met de Rabobank’
In de workshops worden klanten van Rabobank stap voor stap meegenomen in hoe je veilig kunt internetbankieren en je saldo checkt op je mobiel of tablet. Ook leer je hoe je gemakkelijk een betaling kunt doen of zelf online een nieuwe bankpas aan kunt vragen. Voor de workshops is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via www.rabo.nl/mon/seniorweb. Hier is ook meer informatie te vinden over de workshop.

Dinsdag 16 april – 14.00 tot 16.00 uur – Trefkoele+, Dalfsen

Maandag 22 april – 14.00 tot 16.00 uur – De Mozaïek, Lemelerveld

Donderdag 25 april – 14.00 tot 16.00 uur – De Spil, Nieuwleusen

april 16 @ 14:00
14:00 — 16:00 (2h)

Trefkoele+

Bibliotheek Dalfsen, Rabobank, SeniorWeb