De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Gratis toegang RADIORAVE

Het optreden van RadioRave op zaterdag 5 oktober 2019 in Trefkoele+ wordt verplaatst van de sporthal naar het PlusCafé en de toegang is gratis voor iedereen vanaf 16 jaar.

We hebben dit besloten vanwege de tegenvallende kaartverkoop. Bij minder bezoekers is de sfeer in het PlusCafé beter waardoor iedereen een leukere avond heeft. Zo gaan we van deze avond samen de radiodj’s en muziekfanaten Menno de Boer bekend van Radio 538 en Barry Paf bekend van 100% NL een fantastisch feest maken.

  • Waar: PlusCafé Trefkoele+
  • Wanneer: zaterdag 5 oktober
  • Hoe laat: van 21:00 tot 01:00 uur.
  • Leeftijd: 16 jaar en ouder
  • Toegang: Gratis
  • Feest: 200%

 

Jij wordt de Baas van de dansvloer!

RadioRave is een uniek concept, gebouwd op een ijzersterke fundering van hits. Van classics tot de laatste Top 40. Gemixt in de eigenzinnige stijl van radiodj’s en muziekfanaten Menno de Boer bekend van Radio 538 en Barry Paf bekend van 100% NL.

Iedere 15 minuten wordt er gewisseld van muziekstijl en naar een climax toegewerkt. En niet zomaar! Bij RadioRave ben JIJ de baas van de dansvloer, want JIJ bepaalt wat de DJ’s in hun energieke show draaien. Uiteindelijk wordt de ultieme Baas of Bazin van de dansvloer zelfs gekroond door Menno en Barry!

RadioRave is een DJ show bomvol verrassende ingrediënten zoals gadgets voor het publiek, de meest fantastische mash-ups, geweldige DJ humor on stage, waanzinnige interactie, maar vooral 200% feel good vibes! Één ding is zeker: je wil nooit meer naar huis!

Meer informatie via trefkoeleplus.nl/events

oktober 5 @ 21:00
21:00 — 01:00 (4h)

Festiv(h)al

Kulturhus Trefkoele+