De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

 

Op maandagochtend kun je om 9 uur Mariëtta al in de Wim Heerinkzaal vinden voor de Pilatesles maar vanaf september zet ze om 10 uur nóg een les op het rooster: Yin yoga.

Yin yoga is een vorm van yoga waarbij je lang in een houding blijft zodat je lijf optimaal kan voelen waar het meer ruimte en lengte nodig heeft. Die houdingen worden ondersteund door materiaal als kussen en opgerolde dekens zodat je je ook helemaal kunt overgeven en zo tot een diepe ontspanning kan komen. De oefeningen die we doen, zijn allemaal liggend of zittend op je mat zodat je op een veilige manier kunt bewegen.

De flow die je bij andere vormen van yoga in je beweging kunt vinden, vind je hier vooral in je ademhaling en in je ontspanning.

Mariëtta Bakker van de Studio van Slim verzorgt zowel de Pilates- als de Yin yogalessen in de Wim Heerink zaal.

In de volksmond heet Mariëtta: ‘Miss aanpas’… Ze vindt dat zelf een eretitel omdat het aangeeft waar het volgens haar bij Pilates en ook bij Yin yoga om draait: de oefeningen voor iedereen geschikt maken zodat iedereen op zijn of haar niveau mee kan doen in de les.

Wil jij meer informatie of je aanmelden? Stuur dan een berichtje naar het contactformulier van de website van Slim Gezond Gewicht | de Studio van Slim en ik neem contact met je op! Bij voldoende deelname start de Yin yogales op maandag 2 september a.s.

september 2 @ 10:00
10:00 — 11:00 (1h)

Trefkoele+

Slim Gezond Gewicht | de Studio van Slim