Grenzeloos lekkere wereldse gerechten uit Dalfsen.
Tijdens de eerste drie edities van het Nationaal Integratiediner in Trefkoele+ kookten vele “koks” met verschillende nationaliteiten de heerlijkste gerechten. Deze gerechten zijn over het algemeen niet moeilijk te bereiden en worden veelal gemaakt met verse ingrediënten die in de gewone supermarkt te koop zijn. Het gebruik van kruiden en de bereidingswijze zorgt voor de specifieke smaak.
Gedurende alle edities waren de gasten erg lovend waren over de gerechten. Omdat de koks graag hun kennis hierover willen delen heeft Emily Poppe, bedrijfsleider van Trefkoele+, vorig jaar het initiatief genomen om hiervan een kookboek samen te stellen. Een idee dat tot stand kon komen met behulp van Kerngezond Dalfsen, Saam Welzijn, horecaleverancier Bidfood en Trefkoele+. Tijdens het Nationaal Integratiediner op dinsdag 1 oktober as zal het kookboek “Grenzeloos Lekker” met daarin wereldse gerechten uit Dalfsen worden gepresenteerd.
Wilt u reserveren voor het diner?
vanwege de grote belangstelling voor het Nationaal Integratiediner is reserveren Verplicht. U kunt plaatsen reserveren via de knop “Reserveren”.
Het diner start rond 18:00 uur,de deelname is gratis. Meer informatie via telefoonnummer 0529- 432338
Over het Nationaal Integratiediner
Het Nationaal Integratiediner is een initiatief van schoonmaakorganisatie Asito en is ontstaan in 2011. Het doel van het Nationaal Integratiediner is om verschillende mensen met elkaar te verbinden om zo meer begrip en respect te kweken. Dit zorgt voor meer samenhang in de maatschappij. Meer informatie is te vinden op www.nationaalintegratiediner.nl.
PlusCafé
Bidfood, Kerngezond Dalfsen, Saam Welzijn, Trefkoele+