De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Nieuw cursusprogramma voor het najaar

Introductie digitale cursussen in de Bibliotheek

Omgaan met computer en internet is tegenwoordig onmisbaar om mee te doen in de samenleving. De Bibliotheek Dalfsen biedt allerlei cursussen voor het vergroten van digitale vaardigheden. Aan de start van het seizoen zijn er deze week informatie- en kennismakingsbijeenkomsten in de bibliotheek in Lemelerveld, Nieuwleusen en Dalfsen.

De computer, tablet of smartphone, we kunnen bijna niet zonder. Steeds meer organisaties gaan ervan uit dat ze iedereen in de samenleving kunnen bereiken. Digitale vaardigheden zijn dus hard nodig om bij te blijven en mee te doen in de maatschappij. De Bibliotheek biedt daarom in samenwerking met SeniorWeb en Saam Welzijn diverse activiteiten en cursussen aan die helpen bij het ontwikkelen van deze vaardigheden.

Bezoekers van de informatiebijeenkomsten kunnen kennismaken met het digitale programma voor het najaar en in een spelvorm in gesprek gaan over digitale dilemma’s. Er zitten deskundige vrijwilligers klaar om iedereen direct te helpen met vragen over tablet, telefoon en computer. De Bibliotheek heeft het gehele cursusprogramma voor het komende halfjaar samengevat in een brochure, die iedereen gratis mag ophalen bij de Bibliotheek.

Zaterdag 10 september – De Spil, Nieuwleusen, 14.00 – 16.00 uur

Maandag 12 september – De Mozaiek, Lemelerveld, 14.00 – 15.30 uur

Woensdag 14 september – Trefkoele, Dalfsen, 14.00 – 15.30 uur

Meer informatie op www.bibliotheekdalfsen.nl

september 14 @ 14:00
14:00 — 15:30 (1h 30′)

Trefkoele+