De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Omgaan met computer en internet is tegenwoordig onmisbaar om mee te doen in de samenleving. De Bibliotheek Dalfsen biedt allerlei cursussen voor het vergroten van digitale vaardigheden. Aan de start van het seizoen zijn er informatie- en kennismakingsbijeenkomsten in de bibliotheek in Lemelerveld, Nieuwleusen en Dalfsen.

De computer, tablet of smartphone, we kunnen bijna niet zonder. Steeds meer organisaties gaan ervan uit dat ze iedereen in de samenleving kunnen bereiken. Digitale vaardigheden zijn dus hard nodig om bij te blijven en mee te doen in de maatschappij. De Bibliotheek biedt daarom in samenwerking met SeniorWeb en Saam Welzijn diverse activiteiten en cursussen aan die helpen bij het ontwikkelen van deze vaardigheden.

Bezoekers van de informatiebijeenkomsten kunnen kennismaken met het digitale programma voor het najaar en in een spelvorm in gesprek gaan over digitale dilemma’s. Er zitten deskundige vrijwilligers klaar om iedereen direct te helpen met vragen over tablet, telefoon en computer. De Bibliotheek heeft het gehele cursusprogramma voor het komende halfjaar samengevat in een brochure, die iedereen gratis mag ophalen bij de Bibliotheek.

Maandag 25 september – De Mozaiek, Lemelerveld, 10.00 – 11.30 uur

Dinsdag 26 september – De Spil, Nieuwleusen, 10.00 – 11.30 uur

Woensdag 27 september – Trefkoele, Dalfsen, 10.00 – 11.30 uur

Meer informatie op www.bibliotheekdalfsen.nl

september 27 @ 10:00
10:00 — 11:30 (1h 30′)

Trefkoele+