De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

 

Op maandagochtend kun je Mariëtta Bakker in de Wim Heerink zaal van Trefkoele+ vinden waar ze Pilates en Yin yoga lessen geeft. Dit doet ze onder de noemer van haar Studio van Slim.
Maar ze is nog veel Slimmer want als gewichtsconsulent werkt ze met Slim Gezond Gewicht aan misschien ook wel jouw eet- en leefpatroon!
Vaak weet je wel dat er iets moet veranderen maar weet je niet precies wat en al helemaal niet waar je moet beginnen. En daar kan een gewichtsconsulent je goed bij op weg helpen.
Mariëtta is een BGN-geregistreerde gewichtsconsulent. Ze is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Deze gewichtsconsulenten zijn geregistreerd zodat je een consult vaak – deels – vergoed kunt krijgen vanuit je aanvullende verzekering. Altijd goed!
Op maandagochtend 2 september start het gewone leven weer na de zomervakantie. Een mooi moment om de touwtjes wat betreft je gewicht goed in handen te nemen. En om dat te ondersteunen kun je vanaf 11.15 uur terecht voor een GRATIS weegconsult. Je gaat dan op de weegschaal, al je gegevens worden genoteerd en je krijgt dan via de mail een evaluatie van deze gegevens met een advies voor een eventueel vervolgtraject.
Zo’n kort weegconsult duurt ongeveer 15 minuten. Wil jij bij Mariëtta op de weegschaal? Wel even aanmelden zodat je niet hoeft te wachten.
Meld je aan via het contactformulier van de website van Slim Gezond Gewicht | de Studio van Slim en we nemen contact met je op om je in te plannen!

september 2 @ 11:15
11:15 — 12:15 (1h)

Trefkoele+

Slim Gezond Gewicht | de Studio van Slim