De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Houd jij van dansen op muziek, gezelligheid met teamgenootjes en van uitdagingen? Misschien is twirlen bij Excelsior Dalfsen dan wel iets voor jou!
Maar wat is twirlen nu precies? Zeer waarschijnlijk ken jij onze twirlgroepen van de Sinterklaasintocht en Koningsdag, maar twirlen is veel meer dan dat alleen! We dansen op muziek en voeren daarbij allerlei twirls en technieken uit met onze baton. We maken samen dansshows en laten deze zien tijdens optredens en wedstrijden. We zijn zelfs al eens geplaatst voor het NK!
Ben jij benieuwd hoe zo’n show eruit ziet? Zorg dan dat je zaterdag 6 april van 13:30 tot 14:00 uur aanwezig bent in Trefkoele+, hal 2, tijdens het 50+jarig jubileum van Trefkoele(+). Je zult van de vier verschillende twirlgroepen meerdere shows zien, want twirlen is ook meer dan dansen met een baton alleen!
Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Dat kan altijd! Via onze website https://www.excelsiordalfsen.nl/ vind je meer informatie over hoe je je kunt aanmelden. Wij trainen op de dinsdagavonden. Hopelijk tot zaterdag!
Weten wat er nog meer te doen is tijdens het jubileumweekend van Trefkoele+ op vrijdagavond 5 en zaterdag 6 april? Kijk dan op www.trefkoeleplus.nl/jubileum-programma/

april 6 @ 13:30
13:30 — 14:00 (30′)

Hal 2, Trefkoele+

Excelsior Dalfsen