DALFSEN – Speciaal voor de wat latere starter heeft de BridgeBond de methode “Start met bridge” ontwikkeld. De Bridgeclub Dalfsen is ervan overtuigd dat “Start met bridge” een heel toegankelijke methode is en organiseert daarom een bridgecursus gebaseerd op deze methode. We starten op zaterdag 5 oktober 2019. De cursus bestaat uit 12 lessen van 9.30 – 12.00 uur in de soos “de Polhaar” van Saam Welzijn in de Trefkoele.

Bridge houdt je actief
In Nederland spelen ongeveer 300.000 mensen bridge. Nog eens vier keer zoveel mensen overwegen het. Bridge ‘grijpt’ je snel en het is verslavend leuk! Dat is niet gek, want er gaat letterlijk én figuurlijk een wereld voor je open. Uit onderzoek is gebleken dat bridge mensen sociaal actief en mentaal fit houdt. Door bij een club te spelen ontmoet je veel andere mensen en ontstaat er vaak een levendig sociaal netwerk waarvan je nog jaren plezier hebt.

Start met bridge, met deze methode lukt het!
Bridgen kun je snel, maar je moet natuurlijk wel de beginselen beheersen. Vooral wanneer je niet heel jong met bridge begint, kun je de start als drempel ervaren. Er is goed nieuws. Speciaal voor de wat latere starter heeft de BridgeBond de methode ‘Start met bridge’ ontwikkeld. Je kunt met deze cursus al heel snel bij een club spelen!

Meer weten over “Start met Bridge”?
Ga naar de website www.bridgeclub-dalfsen.nl voor meer informatie.
Inschrijven voor de cursus kan bij Henk Hilgenkamp (hilgenkampd@ziggo.nl)