bibliotheek Dalfsen

Nieuws van Bibliotheek Dalfsen/Nieuwleusen.

Ook wij hebben de deuren moeten sluiten vanwege corona. Op dit moment kunnen er geen boeken geleend  worden, hoe spijtig dat ook is.

We hebben besloten om onze  afgeschreven boeken en tijdschriften gratis aan te bieden. De boeken zijn af te halen op maandag 23, dinsdag  24, woensdag 25 en donderdag 26 maart van 11.00 tot 14.00 uur buiten bij de ingang  van TrefkoelePlus. Maximaal 3 boeken per persoon  en OP = OP.

Wel dient u gepaste afstand te houden.

Wij wensen u veel leesplezier gewenst!

Trouwe ledenactie

Bent u lid van de bibliotheek dan bieden wij u de mogelijkheid, met name de kwetsbare ouderen en degene die niet de mogelijkheid hebben om digitaal te lezen, af te halen in de Bibliotheek /TrefkoelePlus.  In dringende gevallen bezorgen we thuis.

Stuurt u een mail ( of laat dat iemand anders voor u doen) naar info@bibliotheekdalfsen.nl met daarop duidelijk uw bibliotheeknummer,  uw naam en adres en telefoonnummer. Vermeld daarbij  welke boeken u graag wilt lezen (titel /schrijver), maximaal 5 per klant. Doet u dat ’s morgens voor 11 uur dan proberen wij  de boeken  voor u klaar te leggen.  Alleen boeken vermelden die in bibliotheek Dalfsen voorradig zijn. We doen de boeken in een tas met uw naam erop en leggen het klaar in de hal van TrefkoelePlus/ of bij mooi  weer buiten. De boeken zijn af te halen tussen 12.00 -14.00 uur.

Mocht u niemand hebben in de buurt of familie die dat voor u kan doen dan bezorgen wij de boeken op uw verzoek thuis.

De boeken kunnen tot nader bericht niet worden ingeleverd. De uitleenperiode is boetevrij.

We hopen op deze manier een beetje te helpen in de moeilijke tijd. We wensen u veel leesplezier.

Medewerkers Bibliotheek Dalfsen/Nieuwleusen.