De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Al onze verhuurbare ruimten op een rijtje:

Flexibele ruimten

Gerner

Gerner is een flexibele werkruimte waarin fijn gewerkt kan worden of voor bijeenkomsten met een paar mensen.

Marshoek

De Marshoek is een flexibele werkruimte met een gladde vloer en airco. Hierin kun je fijn werken of overleggen met een paar mensen.

Millingen

Millingen is een flexibele werkruimte van 24 m2 waarin fijn gewerkt kan worden of voor bijeenkomsten met een paar mensen.

Welsum

Welsum is een flexibele werkruimte van 25m2 met een gladde vloer en airco en een halletje. Dit is dan ook uitermate geschikt voor behandelingen of gesprekken die elkaar afwisselen.

Spreekkamers

Ook hebben wij een viertal verschillende spreekkamers te huur. 

Ons Pluscafé

Wat is er fijner om even informeel mensen te kunnen spreken, dit kan door je bijeenkomst vooraf te laten gaan met ontvangst met koffie, thee en wat lekkers in ons café. Daarnaast kunnen we de lunch verzorgen in deze ruimte. We zorgen dan dat alles klaar staat, zodat je zo kunt aanschuiven. Dit geldt ook voor een drankje met hapje na een bijeenkomst. Bekijk de arrangementen bij de zalen.

Vergaderruimten / Bijeenkomsten

Panoramazaal

De Panoramazaal geeft zoals de naam al zegt een mooie blik naar buiten. De grote ramen en de vorm van de zaal bieden een scala aan mogelijkheden voor zakelijke en sociale bijeenkomsten voor grote groepen of intieme bijeenkomsten.

Spiegelzaal

De Spiegelzaal heeft twee grote ramen die naar buiten kijken over de parkeerplaats. Er is geen direct inkijk, toch kun je de ramen ook helemaal afdekken. Zoals de naam al zegt heeft 1 wand alleen maar spiegels

Nieuwe activiteitenruimte

Nieuwe activiteitenruimte voorheen kantoor

Wim Heerink zaal

De Wim Heerink zaal ligt in het hart van ons gebouw en krijgt daglicht door de lichtkoepel in het dak.

Instructielokalen

De zaal is klassikaal ingericht en daarom heel geschikt als voor cursussen, scholing, instructie of de zaal kan ook dienen als noodlokaal.

Jongerensoos

In het jongerencentrum kunnen jongeren op een ontspannen manier leeftijdsgenoten ontmoeten. Er is van alles aanwezig in het jongerencentrum om er een gezellige avond van te maken.

Goed om te weten: door deze zaal te huren, geef je ons de kans om meer maatschappelijke projecten in het Kulturhus mogelijk te maken.

Hallen

Hal 1

Hal 1 is een multifunctionele zaal van 1250m2 met een vaste tribune waarop 650 personen kunnen plaatsnemen en een vast podium.

Hal 2

Hal 2 is een multifunctionele zaal  die breder is dan hal 1. De verhuur van deze zaal delen we onder in de verhuur als sportzaal en het huren van een grote hal voor evenementen, eventueel in combinatie met hal 1

Spiegelzaal

De Spiegelzaal heeft twee grote ramen die naar buiten kijken over de parkeerplaats. Er is geen direct inkijk, toch kun je de ramen ook helemaal afdekken. Zoals de naam al zegt heeft 1 wand alleen maar spiegels