De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Workshop Persberichten Schrijven

Workshop Persberichten Schrijven

‘Mag ik even uw aandacht?’

Tot 27 september kunt u zich opgevePersberichten workshop Trefkoele+n voor de workshop Persberichten Schrijven. Deze praktische schrijfworkshop vindt op 4 oktober (19.30 – 22.00 uur) plaats in de bibliotheek van Dalfsen. Aanmelden kan via info@bibliotheekdalfsen.nl of in de bibliotheek zelf.

Deelnemers trekken

Wie weleens een evenement of activiteit organiseert wil uiteraard graag zo veel mogelijk deelnemers hebben. Een persbericht sturen aan kranten, websites of een bericht op Facebook en LinkedIn zetten, helpt in elk geval. Maar hoe schrijf je het beste persbericht en bereik je de meeste mensen? Is één tekst genoeg of moet je juist verschillende versies voor verschillende media maken? En hoe doe je dat dan?

Docent met ervaring

Journalist en schrijftrainer Monique van Klaveren (www.leerschrijven.nl) geeft tips, trucs en een praktijkoefening. Beroepsmatig schrijft ze al ruim 25 jaar dagelijks allerlei teksten en artikelen. Daarnaast probeert ze ook regelmatig bijvoorbeeld de activiteiten van de Stichting Live Muziek Heino met een persbericht onder de aandacht te brengen. Dus als geen ander weet ze waar vrijwilligers tegenaan lopen.