De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Workshop Apps in Trefkoele+

Leer leuke en handige Apps gebruiken bij Landstede Welzijn

Tien jaar geleden vond u het misschien nog onzin, die smartphone. Die had u helemaal niet nodig. Maar nu denkt u daar misschien anders over. Met een smartphone bedient u nu de thermostaat, speelt u spelletjes, houdt u de buien in de gaten, gaat u op zoek naar vrienden  en googelt u alles wat in u opkomt. Het stratenboek ligt met een dikke laag stof in het dashboardkastje, want de smartphone navigeert veel sneller. Kortom: die moderne mobiele telefoon met dito apps is zo gek nog niet.

Hoogtijd om vanaf nu te genieten van de smartphone. En dat mag gerust ook in het openbaar. U bent ongetwijfeld niet de enige senior die op het terras met een bak koffie grinnikend naar uw mobieltje kijkt. Er zijn apps die uw leven op een simpele wijze verrassend makkelijk maken. Ook zijn er apps waarmee u uw contacten warm houdt, het locale nieuws en boeken kunt lezen. Parkeerruimte vinden en betalen. Uw favoriete muziek luisteren, beeldbellen, uw favoriete recept vinden. Apps die u helpen en adviseren bij uw leefstijl, uw gezondheid op peil te houden. Maar er zijn ook apps die u gebruikt omdat ze leuk zijn. Gewoon, omdat het kan.

Landstede Welzijn organiseert woensdag 1 november tussen 15.30 – 17.00 uur, in de Wim Heerinkzaal van de Trefkoele+ een workshop over alle facetten van Apps. Hoe vindt u apps die bij u passen?  Ook het installeren, gebruiken en verwijderen komt aan de orde.

U bent van harte welkom om deze gratis workshop te bezoeken.

Voor nadere informatie en aanmelden kunt u bellen met Landstede Welzijn, tel. 088-8508800.