De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Word jij 5-Ball kampioen 2018 van Dalfsen?

DALFSEN – De biljartsport kent een nieuwe, flitsende spelsoort: het 5-Ball. Het laat zich het beste omschrijven als een combinatie van biljarten en pool, waarbij de puntentelling ongeveer geleend is van de dartsport. 5-Ball wordt gespeeld in sets. Het is een leuke, snelle spelvorm voor iedereen: jong en oud, groot en klein, man of vrouw.

Kennismaken met deze sport?
Ben jij benieuwd naar 5-Ball? Zou jij het ook een keer willen proberen en gelijk kans willen maken op de vijfde titel 5-Ball kampioen van Dalfsen? Dat kan!

Op 18, 19 en 28 december 2018 organiseert Biljartvereniging De Trefkoele weer een open  5-Ball kampioenschap van Dalfsen. Plaats van handeling is het clublokaal van de vereniging in de Trefkoele plus. In verband met de vakantie worden er zowel overdag als ’s avonds partijen gespeeld. Voorkeur dagdeel kan bij inschrijving aangegeven worden. De finalewedstrijden worden gespeeld op 28 december. Inschrijfgeld bedraagt  € 5,– inclusief 1 kop koffie.  Er wordt gespeeld in poules, dus je speelt altijd meer partijen.

Pak de keu op en doe mee! Zelf geen keu? Er staat er één voor je klaar. Geef je op vóór 9 december.

Het inschrijfformulier is verkrijgbaar in het PlusCafé van Trefkoele +, of vraag het aan per mail bij: evert.hulleman@planet.nl. Ook is het mogelijk het formulier telefonisch aan te vragen bij  Evert Hulleman op nummer 06-20890698. Hier kun je ook voor overige vragen terecht.