De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Vechtdal Blues & Rock 2017

Vechtdal Blues & Rock heeft het programma voor 2017 editie rond!

We hadden al de band “In Trouble” en met de bevestiging van de 2e act;  “Duketown Slim”, is het programma op zaterdag 21 oktober a.s. compleet.
Imco Ceelen ( Duketown Slim) groeide op in de Brabantse stad ‘s-Hertogenbosch (ook wel Duketown). Daar raakte hij in de ban van akoestische… blues. Begonnen als bluesharp-speler bij verschillende bands enakoestische formaties heeft deze bluesende Brabander al snel in.
De gaten dat hij meer uit het genre kan halen wanneer hij zich toespitst op de traditionele deltablues. Daarom gaat hij tegenwoordig gewapend met een resonator gitaar, een koffertje vol met bluesharpjes en de bezwerende ritmes van zijn voetzolen alle juke joints en festivals in blues land langs. 
De band In Trouble met o.a. de bekende Dalfser gitarist Wilko Lindeboom aan boord, zit met hun repertoire meer in de jaren 60 en 70 rock hoek. Van Lynyrd Skynyrd tor Whitesnake en van Queen tot ZZ Top.
Het PlusCafé van Trefkoele+ wordt de avond van 21 oktober omgetoverd tot dampend blues honkVanaf 21:00uur kan men weer heerlijk genieten van blues & rock muziek.
Met een belachelijk lage entree prijs van slechts 7.50 euro is er geen enkele belemmering om binnen te stappen en je onder te dompelen in de unieke sfeer van dit festival. De voorverkoop start op 25 september aanstaande. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar bij Trefkoele+ aan de Ruigedoornstraat 108 in DalfsenOok kunnen ze per mail worden gereserveerd via: activiteiten@trefkoeleplus.nl

voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Trefkoele+  door te mailen  op activiteiten@trefkoeleplus.nl of door middel van ons contactformulier.

of via www.vechtdalbluesandrock.nl/