De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Nationaal Integratie diner 2017

Nationaal Integratiediner

Op donderdag 12 oktober vieren wij het Nationaal Integratiediner! Tijdens het Nationaal Integratiediner komen mensen bij elkaar om elkaar beter te leren kennen. Eten verbindt, in alle culturen speelt eten een belangrijke rol. Eten brengt mensen bij elkaar die je normaal niet spreekt en het brengt onderwerpen op tafel waar gewoonlijk niet over gesproken wordt. Op 12 oktober zullen duizenden mensen door heel Nederland deelnemen aan het zesde Nationaal Integratiediner.

Meedoen?

Alle plaatsen voor deze editie van het Nationaal Integratiediner zijn gereserveerd. Meedooen is dus helaas niet meer mogelijk. Heeft u hierover vragen dan kunt u contact opnemen via activiteiten@trefkoeleplus.nl

Om deze avond nog feestelijker te maken vinden we het ook erg leuk als je iets wil opvoeren, denk aan zang en dans vanuit jouw cultuur. Heb je een leuk idee geef dat dan door via activiteiten@trefkoeleplus.nl. En mocht je in klederdracht willen komen dan vinden we dat hartstikke leuk, zo leert iedereen nog meer over jouw cultuur.