De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

MEGA springkussen festijn JUMP

MEGA springkussenfestijn JUMP

In de herfstvakantie, van donderdag 25 t/m zaterdag 27 oktober 2018, zijn alle kinderen van 2 t/m 14 jaar welkom van 9:00 – 17:00 uur in Trefkoele+ want daar vindt het Mega Springkussenfestijn “JUMP” plaats.

In samenwerking met Koggel Springkussenverhuur wordt Hal 1 omgebouwd tot één groot indoor Springkussenfestijn waar kinderen volop kunnen springen, interactief bezig zijn en hun eigen krachten kunnen testen op de Bungeebaan.

Vol programma
Kinderen kunnen in de Bungeerun rennen met een elastiek om hun middel, zich uitleven op één van de vele springkussens en helemaal los gaan op een stormbaan met een lengte van 30 meter. Daarnaast is er ook een Megatwister, een superglijbaan en zijn er Interactieve Playsystems.

Ook voor ouders fun!
Ouders mogen gratis naar binnen. In het PlusCafé is er gratis wifi en een plek waar je rustig kunt zitten en kan werken of genieten van bijvoorbeeld een lekkere kop koffie.

Kaartjes kopen?
Kaartjes zijn op de dagen zelf  verkrijgbaar in Trefkoele+ en kosten € 6,50 per stuk inclusief een patatje en onbeperkt ranja.