De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Mama Café: Homeopatische EHBO

Mama Café Dalfsen op 1 november gaat over homeopathische EHBO bij kinderen van 0-4 jaar.

Op woensdag 1 november van 9.30 tot 11.30 uur is het Mama Café Dalfsen geopend in kulturhus Trefkoele+.
Hester Bierschenk, klassiek homeopaat uit Dalfsen, geeft een presentatie in het Mama Café over homeopathische EHBO bij kinderen van 0 tot 4 jaar.
Je kunt hierbij denken aan krampjes, tanden krijgen, koorts, oorpijn, valpartijen enz. Zij geeft dan aan wanneer je naar de huisarts moet en wat je zelf kunt doen en hoe je eventueel homeopathisch kunt ondersteunen. (www.homeopathiehester.nl)

Aanmelden is niet nodig, alle papa’s en mama’s en verzorgers van kinderen van 0 tot 4 jaar zijn van harte welkom in het PlusCafé in Kulturhus Trefkoele+.

Agenda Mama Café Dalfsen:

1 november 2017 Homeopathie

6 december 2017 Tips & trucks voor de drukke decembermaand

3 januari 2018  Kerstvakantie (geen Mama Café)

In februari 2018 zijn we er weer!

Over het Mama Café Dalfsen:

Het Mama Café is elke 1e woensdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur in het PlusCafé van kulturhus Trefkoele+ aan de Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen. Het Mama Café is laagdrempelig en vrij toegankelijk. Doelgroep zijn ouders en verzorgers en hun kinderen van 0- 4 jaar.

In het Mama Café Dalfsen kun je andere ouders ontmoeten, ervaringen uitwisselen en gezellig koffie drinken. De kinderen kunnen intussen lekker spelen. Regelmatig schuift een deskundige aan om wat meer te vertellen over de thema’s rondom opgroeien en opvoeden van jonge kinderen en het ouderschap.

Het Mama Café Dalfsen is een initiatief van verloskundige/coach Wietske van Luipen (www.Puur-Ouderschap.nl) en contextueel therapeut/gezinscoach Tineke van der Keijl
(www.de-kapstok.nl) en Kulturhus Trefkoele+, bibliotheek, GGD IJsselland en speel-o-theek.
Voor meer informatie over het Mama Café: www.facebook.com/Mama Café Dalfsen