De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Hulp gezocht voor Timmerweek Dalfsen

Vanuit een binnengekomen wens van een kind uit Dalfsen hebben de organisaties Plaatselijk Belang, Doomijn, SMON, Kulturhus Trefkoele+ en 2 enthousiaste ouders de handen ineen geslagen om een timmerweek in Dalfsen van de grond te krijgen. Zij willen dit in de eerste week van de zomervakantie laten plaatsvinden: dinsdag 25 juli t/m vrijdag 28 juli, van 9 tot 12 uur.

Uw hulp nodig!
Of de Timmerweek doorgaat, hangt ook af van úw hulp. We hebben per dag ongeveer 10-15 vrijwilligers nodig om de kinderen te begeleiden. U hoeft zelf niet te kunnen timmeren, het gaat erom de kinderen op weg te helpen. De ervaring leert dat ze zelf heel goed aan de slag gaan. Dus alle papa’s en mama’s, opa’s en oma’s of andere dorpsgenoten: als u allemaal een paar uurtjes helpt deze week, dan kan het doorgaan. Geef u op vóór 3 april via info@pbdalfsen.nl.

En wil jij je alvast opgeven? Dat kan!
Vind jij het leuk om lekker bezig te zijn, iets te maken van hout en ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Dan is de Timmerweek iets voor jou! Samen werk je aan een mooi huisje, dier of wat het thema ook wordt, van hout. Van 25 juli t/m 28 juli van 10 tot 12.30 uur. Geef je op via info@pbdalfsen.nl. Er kunnen maximaal 100 kinderen meedoen.

 

timmerweek-dalfsen-vroeger-2       timmerweek-dalfsen-vroeger

Foto’s: Johan Bokma, Dalfsen Net