De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Geslaagd 3e Nationaal Integratiediner in Trefkoele+

18 Koks uit 11 verschillende landen die voor ruim 120 gasten koken. Eten van over de hele wereld uit allerlei verschillende culturen. Het Nationaal Integratiediner was ook dit jaar weer een feest van diversiteit en verbinding.

Van Thaise dumplings tot Griekse shoarma en Marokkaanse Recette Couscous Marocain, gasten konden eten uit alle hoeken van de wereld proeven tijdens het Nationaal Integratiediner afgelopen donderdag. 18 koks van over de hele wereld kookten voor ruim 120 gasten. Het was wederom fantastisch om te zien hoe iedereen trots was op zijn of haar gerechten. Gasten werden dan ook gestimuleerd om de soms onbekende gerechten te proberen.

Afgelopen donderdagmiddag was het al een drukte van belang in de keuken van Trefkoele+. Enkele koks kozen er voor om hun specialiteiten te bereiden in de keuken van Trefkoele+. De heerlijke geuren van de verschillende gerechten vulden het hele gebouw. Andere koks hadden thuis al gekookt en kwamen de hun gerechten brengen. Rond 18 uur was al het eten klaar en konden alle schalen, bakken en pannen naar het buffet. Na ruim 2 uur genoten te hebben van alle bijzonderheden werden er ook nog nagerechten uitgedeeld. Aansluitend kregen de koks onder groot applaus een Nationaal Integratiediner herinnering en werd bekend gemaakt dat er dit jaar wordt geprobeerd een kookboek te maken van alle heerlijke gerechten die zijn geserveerd.

Trefkoele+ wil via deze weg nogmaals iedereen hartelijk bedanken die zich heeft ingezet om dit diner tot een succes te maken.
Volgend jaar op de 2e donderdag van oktober bent u weer van harte welkom voor ons 4e Nationale Integratiediner.