De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Feestelijke opening Mama Café in Trefkoele+

Verloskundige/coach Wietske van Luipen (Puur Ouderschap) en contextueel therapeut/gezinscoach Tineke van Gorcum-van der Keijl (De Kapstok) zijn met een aantal partners uit het kulturhus (bibliotheek, GGD IJsselland en speel-o-theek) in Trefkoele+ een Mama Café gestart. Vaders, grootouders en andere verzorgers waren ook van harte welkom.

Wethouder Maurits von Martels heeft op 1 februari samen met Florán (4) het Mama Café op feestelijke wijze geopend.mama-cafe-opening-2

Wat is het Mama Café? In het Mama Café Dalfsen kun je andere ouders ontmoeten, ervaringen uitwisselen en gezellig koffie drinken. De kinderen kunnen intussen lekker spelen. Er is speelgoed van speel-o-theek Dalfsen aanwezig. Regelmatig zal een deskundige aanschuiven om wat meer te vertellen over de thema’s rondom opgroeien en opvoeden van jonge kinderen en het ouderschap.

Wanneer? Elke 1e woensdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur in het PlusCafé Het Mama Café is laagdrempelig en vrij toegankelijk. Het 1e kopje koffie is van het huis. Doelgroep zijn ouders en verzorgers en hun kinderen van 0- 4 jaar.