De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

En toen ging alles digitaal, u ook?

De wereld wordt steeds digitaler. En u ook. Of niet. Omgaan met computer, laptop, mobiele telefoon en internet lijkt voor velen een peulenschil. Maar soms werkt het niet zo gemakkelijk. Wie kun je dan om hulp vragen? Soms doe je dat en wil je een simpele tip. Maar voor je het weet beginnen ze over een cursus die je zou moeten gaan volgen. Gaat dat werken dan? En als je een cursus wilt volgen, welke is dan geschikt? Wat gaat me echt iets opleveren?
Herkent u iets in deze opmerkingen? Of hebt u zelf een heel ander verhaal?

Kom naar een van de bijeenkomsten:

 • op vrijdagmorgen 14 september van 10.00 – 12.00 uur in Nieuwleusen (De Spil, Koningin Julianalaan 10)
 • op woensdagmiddag 19 september van 14.00 – 16.00 uur in Dalfsen (Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108)

U hebt misschien uw reserves, maar laat de reacties op u inwerken:

 • Dat heb ik toch niet nodig!
  De samenleving is complex en er verandert veel. Communicatie gaat steeds meer digitaal. Soms kan een simpele tip of een goede uitleg ook voor u een wereld van verschil maken.
 • Leren is saai
  Er is zoveel variatie in manieren om iets te leren. En soms hoeft er helemaal niet zoveel geleerd te worden en gaat het gemakkelijker en sneller dan u vooraf gedacht had.
 • Ik was niet zo goed op school…
  Laten we het op een andere manier aanpakken.
 • Ik heb geen tijd en zin in een hele cursus
  Alleen doen wat nodig is, meer hoeft niet.
 • Ik leer het nooit, ik kan dat niet meer!
  Laat u zelf verrassen door wat er wel mogelijk is, dat is meer dan u denkt.

 

Kom naar een van de bijeenkomsten. Laat u vrijblijvend informeren. Laat uw wensen achter.
U krijgt een overzicht van cursusmogelijkheden en plannen voor het komend najaar en er is voldoende gelegenheid om uw vragen, wensen en opmerkingen te delen. We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is en horen ook graag uw verhaal. Van harte welkom, de koffie staat klaar!

De Senioren Computerclub Dalfsen en de bibliotheek hebben de handen ineengeslagen op computer- en internetgebied. Niet om de cursussen vol te krijgen, maar om iedereen die hulp nodig heeft te ondersteunen. Op maat, zodat het bij u en uw wensen en mogelijkheden past.

 

Iets nieuws leren. Wanneer hebt u dat voor het laatst gedaan? Kom en doe mee en laat u verrassen door de vele manieren waarop je tegenwoordig informatie en inspiratie op kunt doen.