De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Aanmelden voor de Week van de Amateurkunst 2019 kan nog tot 12 april!

Deelnemers in de gemeente Dalfsen kunnen zich nog tot vrijdag 12 april aanmelden voor de Week van de Amateurkunst (WAK). Deze week vindt dit jaar plaats van 25 mei tot en met 1 juni!

De Week van de Amateurkunst (WAK) geeft inwoners de kans om zichzelf als amateurkunstenaar of amateurkunstvereniging te presenteren aan anderen. Met optredens, concerten, exposities, lezingen, workshops of door op een andere manier naar buiten te treden. Laat aan anderen zien hoe leuk het is om aan amateurkunst te doen! In de gemeente Dalfsen zijn er al zes mooie WAK-edities geweest. Op naar de zevende! Het thema van dit jaar is VERSTAAN!

Aanmelden WAK-activiteit

Meedoen aan de WAK? Dat kan! Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar wakdalfsen@gmail.com. Het aanmelden van jouw activiteit kan tot 12 april 2019. Kijk voor meer informatie op www.dalfsen.nl/WAK of blijf op de hoogte van het laatste nieuws via facebook.com/WAKDalfsen en Instagram @wakdalfsen.

Programma

In week 20 wordt het programmaboekje van de WAK huis-aan-huis verspreid in de gemeente Dalfsen. Daarnaast is een digitale versie te vinden op www.dalfsen.nl/wak.