De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Proefrit event elektrisch rijden 20 oktober bij de Trefkoele+ in Dalfsen

Proefrit event elektrisch rijden 20 oktober bij de Trefkoele+ in Dalfsen

Ervaren hoe het is om in een elektrische auto te rijden? De gemeente Dalfsen en de ANWB houden op zaterdag 20 oktober tussen 10 en 17 een proefrit event elektrisch rijden. Inwoners van de gemeente Dalfsen kunnen deze dag kennis maken met verschillende betaalbare elektrische auto’s en kunnen een proefrit maken. Daarnaast geven medewerkers van de ANWB informatie over elektrisch rijden en over het opladen van de voertuigen.

Het parkeerterrein van de Trefkoele+ (Ruigedoornstraat 108, Dalfsen) is op zaterdag 20 oktober gevuld met zo’n 20 elektrische auto’s. Om te laten zien dat er ook elektrische auto’s beschikbaar zijn in de meer betaalbare prijsklasse, staan auto’s opgesteld tot een bedrag van € 50.000.

Alle informatie over elektrisch rijden Medewerkers van de ANWB vertellen alles over elektrisch rijden. Er is informatie over het laden van de auto’s, het aanvragen van een openbare laadpaal bij woningen zonder oprit, opties in de verschillende modellen en meer.

Zelf achter het stuur Het is voor inwoners van de gemeente Dalfsen mogelijk een proefrit te maken in een aantal elektrische auto’s. Samen met een ANWB medewerker wordt na een korte uitleg een rit gemaakt door de omgeving om zo te ervaren hoe het is om elektrisch te rijden. Voor het maken van een proefrit dienen geïnteresseerden zich vooraf aan te melden via http://proefritten.anwb-events.nl.