De ontmoetingsplek voor alle inwoners van Dalfsen

Blijf Fit & Vitaal en doe mee

Blijf Fit en Vitaal en doe mee.

Bent u 50+? En wilt u meer bewegen? Doe dan mee met Fit en Vitaal 50+. Fit en Vitaal 50+ heeft als doel om 50-plussers met elkaar te laten bewegen. De nadruk ligt hierbij op het (her)winnen van plezier in bewegen en het kennismaken met uiteenlopende vormen van (bal)sporten. Het bevorderen van de fysieke fitheid en het in contact komen met leeftijdsgenoten uit de eigen buurt.

Fit en Vitaal 50+ onderscheidt zich door:
• Specifiek te richten op 50-plussers die (minder) actief zijn op sportgebied;
• Aan te haken bij uw specifieke wensen;
• Intensieve begeleiding en stimulans;
• Grote diversiteit in de lessen die vnl. gericht zijn op balsporten met een wedstrijdelement. , aangepast op niveau van de deelnemers (o.a. ringhockey, basketbal, badminton, slagbal en tennis).

Het groepsprogramma bestaat uit wekelijkse beweeglessen in de Trefkoele+ onder deskundige begeleiding. Na afloop kan er gezamenlijk koffie gedronken worden. Deelname zorgt voor een toename van lichamelijke activiteit, verbetering van fysieke fitheid en sociale contacten.

Dag: maandag
Lestijd: 18.30 – 19.30 uur
Lesgever: Anja Mulder (gediplomeerd)
Locatie: Trefkoele+ (Hal 2, zaal A), Ruigedoornstraat 108, 7721 BR Dalfsen

Is ‘Fit en Vitaal 50+’ wat voor u? Vraag vrijblijvend voor meer informatie of meld je aan door te bellen met 088-8508800 of een mailtje te sturen naar welzijndalfsen@landstede.nl